غزه؛ خط مقدم نبرد با جنایات بشری/ مساجد و کانون‌های فرهنگی صدای فلسطین شوند
غزه؛ خط مقدم نبرد با جنايات بشري/ مساجد و کانون‌هاي فرهنگي صداي فلسطين شوند
یک استاد حوزه تاکید کرد:

غزه؛ خط مقدم نبرد با جنایات بشری/ مساجد و کانون‌های فرهنگی صدای فلسطین شوند

يک استاد حوزوي ضمن تحليل وقايع اخير در غزه، حمايت وکمک به مردم مظلوم فلسطين و همچنين روشنگري و تبيين اين نسل کشي را مهمترين وظيفه فعالان فرهنگي و تشکل ها و رسانه ها دانست و بر نقش مساجد و کانون هاي فرهنگي در اين حوزه تاکيد کرد.
شناسه خبر : 67741 تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۰۹:۳۸

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی ، «خدیجه  ابول اولا»، نویسنده، پژوهشگر و استاد مجتمع آموزش عالی خواهران جامعه المصطفی نمایندگی خراسان اظهار کرد: همزمان با تشدید فشارهای آمریکا برای تسلط بر غزه و کوچاندن اجباری فلسطینیان، ارتش رژیم صهیونیستی در جریان جنگ اخیر در غزه، با دستورالعملی کاملاً صریح و برنامه‌ریزی‌شده، مأمور به نابودی کامل نشانه‌های زندگی در این منطقه است.

 

وی افزود: در عملیات ارتش، هیچ تمایزی میان غیرنظامیان و دیگران قائل نشده‌ و همه مردم این منطقه تروریست تلقی می‌شوند و حتی گرسنگان فلسطینی، هدف گلوله قرار می گیرند. تخریب ساختمان‌ها به نوعی رقابتِ افتخارآمیز میان یگان‌ها تبدیل شده و هر فرمانده‌ای تلاش دارد منطقه تحت امر خود را به‌طور کامل ویران کند.

 

این فعال فرهنگی تصریح کرد: از سویی صدها نظامی ذخیره، افسر، پزشک و عضو جامعه دانشگاهی در سرزمین‌های اشغالی با امضای طومارهایی خواستار پایان فوری جنگ در غزه شده‌اند. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی تند نسبت به موج اعتراضات گسترده علیه ادامه جنگ در نوار غزه، معترضان را «علف‌های هرز» توصیف کرد و گفت: «این افراد تلاش دارند اسرائیل و ارتش آن را تضعیف کنند و با این کار، دشمن ما را برای ضربه‌زدن به ما دلگرم ‌کنند.»

غزه؛ خط مقدم نبرد با جنایات بشری

وی ادامه داد: تزلزل راهبردی که رژیم صهیونیستی با آن مواجه شده، معلول سیاست‌های اشتباهی است که این رژیم از آغاز جنگ علیه غزه در پیش گرفته است. غزه به «میدان کشتار» تبدیل شده اما عرصه قدرت نمایی ایمانِ مردمانی راسخ است که دنیا را تکان می‌دهد و این یعنی مقاومت با امیدی وصف ناپذیر، جاری است. رهبر انقلاب در دیدار اخیر با فرماندهان عالی نیروهای مسلح فرمودند: در کنار آمادگی‌های سخت‌افزاری، آمادگی نرم‌افزاری یعنی ایمان به هدف و مأموریت خود و یقین به حقانیت مسیر بسیار مهم است که تلاش‌های خصمانه‌ای برای مخدوش کردن آن وجود دارد. (۲۴/۱/۱۴۰۴)

 

ابول اولا عنوان کرد: مردم غزه، برای همه کسانی که به عدالت و آزادی اعتقاد دارند، الگو و الهام‌بخش هستند زیرا عملاً با همدلی و اتحاد نشان دادند که با «یقین به حقانیت مسیر» حتی در برابر قدرت‌های بزرگ و مجهز، می‌توان با اراده و ایمان، مقاومت کرد. زنان غزه نیز یادآور خاطرات غرورآفرین مادران شهدا در دوران دفاع مقدس هستند.

 

وی اظهار کرد: در جریان جنگ اخیر با وجود یکپارچگی ملت‌های مسلمان در حمایت از آرمان فلسطین و باریکه غزه، دولت‌های عربی مواضع متفاوتی در «حمایت» یا «عدم حمایت» حماس اتخاذ کردند. در این بین جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام، فریادگر تلاش‌ها و فداکاری‌های مردم غزه به عنوان نمادی از ایستادگی و مقاومت در برابر ظلم و ستم بوده که با حداقل امکانات و در شرایط سخت، توانسته اند در برابر یکی از بزرگترین جنایتکاران قرن ایستادگی کنند.

بیداری جهانی در مسئله فلسطین

این نویسنده و استاد حوزه بیان کرد: اکنون شاهدیم علیرغم گذشت ۱۸ ماه از این جنگ و شهادت بیش از ۵۱ هزار نفر، توان رزمی حماس کماکان محفوط است و هدف راهبردی دشمن  در نابودی مقاومت محقق نشد و دستِ برتر با حماس است. بیداری جهانی در مسئله فلسطین و ایستادگی تاریخی مردم غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی به عنوان قله‌هایی افتخارآمیز در مبارزه با ظلم، یاد و خاطره مجاهدان و فرماندهان شهید مقاومت را زنده می کند. این بدان معناست که نه تنها حماس پیروز میدان نابرابر است بلکه سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست.

وظیفه ما در این شرایط

وی تاکید کرد: اقدامی که مردم در چنین شرایطی می‌توانند از آن بهره ببرند، استفاده از ظرفیت رسانه در رساندن صدای مظلومیت غزه و همچنین جنایت رژیم صهیونیستی در نسل کشی و قتل عام و از بین بردن صلح و امنیت در سراسر جهان است. حال که شرایط برای حضور نظامی و فیزیکی جهت یاری رساندن به مردم غزه وجود ندارد، اما مسیرهای دیگری برای حمایت مادی و معنوی فراهم است که می توان کمک‌های خود را به دست مردم فلسطین رساند.

این استاد حوزه تصریح کرد: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری برای جمع‌آوری کمک‌های نقدی مردمی پویشی را راه اندازی کرده است که برای شرکت در این پویش می‌توان از طریق سایت رهبر انقلاب وارد بخش وجوهات دفتر رهبر معظم انقلاب شد و در این امر خداپسندانه مشارکت کرد.

مساجد و کانون های فرهنگی صدای غزه شوند

وی تصریح کرد: مجامع و تشکل ها نیز باید در این حوزه نقش آفرینی موثری داشته باشند. در این روزها شاهد تجمعات گسترده دانشگاهیان هستیم و این امر باید تداوم داشته باشد. برنامه های مساجد و بقاع متبرکه نیز در این روزها تاثیرگذار و خوب بوده است. اما باید اقدمات حمایتی هدفمند تر و گسترده تر برنامه ریزی و اجرا شود.

ابول اولا بیان کرد: در گام اول مساجد به عنوان پایگاه های اجتماعی باید چراغ روشنگری را روشن کرده و به صورت مستمر جلسات بصیرتی برگزار و با استفاده از سخنران های مطلع، مردم را در این زمینه آگاه ساخته و ضمن تحلیل وقایع روز و جریانات سیاسی حاکم، به مساله فلسطین وجبهه مقاومت به صورت ویژه ای بپردازند.

وی افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز با توجه به توانمندی ها وظرفیتی که دارند چه در حوزه اجرای سرود و تئاتر و چه برگزاری حلقه های معرفتی؛ هم در اجرا و هم در تولید محتوا و عملیات روانی فعالیت بیشتری داشته و جهاد تبیین را با قدرت بیشتری در این روزها حساس دنبال کنند.

این استاد حوزوی تاکید کرد: هر تشکل و مجموعه ای در هر سطح و گستره جامعه هدفی که دارد و با هر میزان اثرگذاری باید فریاد عدلت خواهی مردم غزه شده و این جنایات را به گوش جهانیان برساند و این وقایع را به صورت دقیق برای جامعه هدف خود روشنگری کند.